Bestyrelsesformand til skalering af vækstvirksomhed

26. oktober 2022

Stærk finansiel eller markedsprofil

Omnium har været på en fantastisk rejse gennem de sidste 10 år og ønsker nu at etablere en bestyrelse, der kan hjælpe med den videre vækstrejse. Derfor søges i første omgang en bestyrelsesformand med erfaring som bestyrelsesformand fra SMV-segmentet og international skalering indenfor BtB og BtC, samt relevant brancheerfaring. Derudover er du en stærk profil indenfor mindst et af de to områder:

• Markedserfaring fra D, B, NL, samt salg gennem webshop
• Finansiel erfaring med fokus på likviditet og kapitalrejsning

Endvidere forventer vi at du besidder en høj integritet og gode menneskelige værdier.

Omnium – Bikes with at purpose

Omnium designer, producerer og sælger ladcykler til hele verden gennem egen flagshipsbutik, webshop og et vidt forgrenet forhandlernetværk. Omnium er stiftet af Jimmi Bargisen, som har mangeårig erfaring som cykelbud, hvilket han udnytter til at skabe den bedst mulige ladcykel. Omnium har en stærk position i budcykel community og er kendetegnet ved kvalitet og forskellige størrelse til en god pris. Ominium drives i dag dygtig af Jimmi Bargisen og Matias Ovens. Organisationen har en høj grad af diversitet, hvor alle deler en passion for cykler.

Vi søger en bestyrelsesformand til vækstrejsen

Omnium er vokset organisk og har haft gode resultater på rejsen, og er i år nomineret til Børsen Gazelle. Omnium har nu nået en størrelse, hvor de ønsker at etablere en bestyrelse, der kan hjælpe med den videre vækstrejse med at nå en omsætning på 100 mio DKK indenfor en kortere årrække. I første omgang søges en bestyrelsesformand, der kan bistå med denne rejse, men tanken er senere at supplere med yderligere et bestyrelsesmedlem.

Der forventes omkring 6 årlige bestyrelsesmøder, samt jævnlig sparring med direktørerne. Der forventes en aktiv bestyrelse, der medvirker til virksomhedens succesfulde udvikling i tæt samarbejde med direktørerne/ejere. Som bestyrelsesformand forventes du at kunne medvirke til at etablere og udvikle velfungerende en bestyrelse, der både kan håndtere strategiske drøftelser og omsætte disse til konkrete handlinger. Honoraret vil afspejle disse ønsker.

Next step

Du er velkommen til at kontakte BoardPartner Lone Møller Sørensen, lms@lmscompany.eu eller +45 2936 8684 for yderligere informationer om virksomheden og stillingen.

Er det noget for dig bedes du sende en motiveret interessetilkendegivelse og bestyrelses-CV til lms@lmscompany.eu senest d. 24.11.2022. Det forventes at samtaler med udvalgte kandidater gennemføres umiddelbart efter.

Links

Omnium
BoardPartner – medvirker til rekruttering af bestyrelsesmedlemmer

Følg BoardPartner på LinkedIn, eller meld dig ind i BoardPartners LinkedIn Forum for ’aktivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde’ hvor medlemmerne løbende deler og debattere bestyrelsesrelevante emner.

©2024 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?