Bestyrelsesformand til skalering af vækstvirksomhed

27. februar 2023

Bestyrelsesformand til skalering af vækstvirksomhed

LT gruppen har været på en fantastisk succesfuld rejse siden Lars Pedersen startede sit første selskab i 2002. LT gruppen etablerer nu en professionel bestyrelse, som skal hjælpe med den videre vækst og skalering.

Der søges i første omgang en bestyrelsesformand, som har erfaring som bestyrelsesformand for ejerledede virksomheder, og som har dokumenteret erfaring med vækst og skalering indenfor BtB og BtG samt erfaring med Byggebranchen. Derudover skal bestyrelsesformanden have en stærk profil indenfor mindst et af to områder:

  • Erfaring med organisationsudvikling, professionalisering og optimering i en hastigt voksende virksomhed
  • Finansiel erfaring med fokus på likviditet, økonomisk styring og optimering, risikostyring samt kapitalrejsning

Vi forventer desuden, at bestyrelsesformanden besidder en høj integritet og gode menneskelige værdier.

LT gruppen – Agil leverandør af kvalitetsløsninger indenfor entreprenørbranchen

LT gruppen består af fire selskaber, der udfører anlægs- og asfaltarbejde, kloakarbejde, betonarbejde og maskinudlejning. Desuden er der et administrationsselskab, som udfører administrative opgaver på tværs af selskaberne samt et ejendomsselskab.

LT gruppen fokuserer på at levere kvalitetsløsninger til kunderne baseret på høje krav og standarder. Virksomhedens brede erfaring og kvalitetsbevisthed er garanti for, at arbejdet bliver udført professionelt og korrekt. LT-gruppens primære kunder er forsyningsselskaber, entreprenørselskaber, kommuner, boligforeninger og større ejendomsselskaber. LT gruppen har en række rammeaftaler ligesom der løbende bydes på opgaver, som selskabet er prækvalificeret til eller indbydes til.

LT gruppen er stiftet af Lars Engelbrekt Pedersen, som har bygget virksomheden op fra bunden. I 2020 er Peter Stampe Langballe blevet medejer og 2021 er Isak Nielsen blevet medejer. Lars er CEO i virksomheden.

LT gruppen har en stærk position inden for Asfaltarbejder samt Kloakinspektion og -service, og er foretrukken leverandør til kommuner og forsyningsselskaber. Virksomheden har hovedsæde i Havdrup samt aktiviteter i Ringsted og Aabenraa. LT gruppen har mere end 20 års erfaring og over 150 funktionærer og timelønnede på tværs af gruppen.

 

LT gruppen søger en bestyrelsesformand til vækstrejsen

Virksomheden er vokset organisk og har haft gode resultater på rejsen. Virksomheden har nu en størrelse og et markant ønske om at fortsætte væksten. Der skal derfor etableres en professionel bestyrelse, der kan hjælpe med den videre vækstrejse og nå en markant vækst i omsætningen indenfor en kortere årrække. I første omgang søges en bestyrelsesformand, der kan bistå med denne rejse, og tanken er at supplere med yderligere et bestyrelsesmedlem.

Der forventes omkring 6 årlige bestyrelsesmøder, samt jævnlig sparring med direktørerne. Der forventes en aktiv bestyrelse, der medvirker til virksomhedens succesfulde udvikling i tæt samarbejde med direktørerne/ejere. Som bestyrelsesformand forventes du at kunne medvirke til at udvikle en velfungerende bestyrelse, der både kan håndtere strategiske drøftelser og omsætte disse til konkrete handlinger. Honoraret vil afspejle disse ønsker.

 

Next step

Du er velkommen til at kontakte BoardPartner Bestyrelsesformand Marlene Haugaard, marlene.haugaard@outlook.dk  eller +45 4170 4664 for yderligere informationer om virksomheden og stillingen.

Er det noget for dig, bedes du sende en motiveret interessetilkendegivelse og bestyrelses-CV til marlene.haugaard@outlook.dk senest d. 27. marts 2023. Det forventes, at samtaler med udvalgte kandidater gennemføres umiddelbart efter påske.

Links

ltgruppen.dk
BoardPartner – medvirker til rekruttering af bestyrelsesmedlemmer

Følg BoardPartner på LinkedIn hvis du gerne vil have besked om fremtidige opslag om søgninger til bestyrelser.

Følg BoardPartner på LinkedIn, eller meld dig ind i BoardPartners LinkedIn Forum for ’aktivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde’ hvor medlemmerne løbende deler og debattere bestyrelsesrelevante emner.

©2024 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?