Klaus Bach Thomsen / BoardPartner

Klaus Bach Thomsen

Jeg ser at min primære rolle som bestyrelsesmedlem/formand er at sikre en aktiv sparring mellem Ejerleder og bestyrelsen.

Jeg har en bred ledelsesmæssig ballast, baseret på ledelse af SMV’ere indenfor design/teknik/produktion, som direktør i et stort nordisk forsikringsselskab, samt som bestyrelsesmedlem/formand. Min erhvervserfaring er baseret på ledelsesmæssigt ansvar for salg, service, eksport, prissætning, produktudvikling, indkøb, logistik, produktion kombineret med gennemførelse af større forandringsprojekter.

Jeg har en praktisk tilgang til bestyrelsesarbejdet som jeg kombinerer med et strategisk overblik, med et klart mål om at bestyrelsen fokuserer på fremtidens muligheder og samtidig sikrer at bestyrelsesarbejdet gøres eksekverbart og anvendeligt.

Jeg går for at være troværdig, tillidsskabende og gennemførende.

Uddannelsesmæssigt har jeg en håndværksmæssig/teknisk/kommerciel baggrund.

Kontaktinformationer

©2024 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?