Eigil Appel Pedersen / BoardPartner

Eigil Appel Pedersen

Jeg har været Ejerleder i mere end 20 år og har i de seneste år fokuseret på professionelt bestyrelsesarbejde. Jeg har haft ”Hånden på kogepladen”, som man ynder at udtrykke det. Ja, jeg har ofte haft fornemmelsen af, at det var endnu værre, nemlig at jeg sad på komfuret.

Jeg vil være i stand til at støtte ejerlederen i strategiarbejdet, generel ledelse, opbyggelse af internationalt salg, etablering af datterselskaber, generationsskifte og som sparringspartner.

Jeg arbejder målrettet og er god til at skelne mellem det væsentlige og det uvæsentlige. Jeg prøver altid at gøre tingene enkle, ved at beskrive dem, som de er – uden en masse omsvøb og management formuleringer.

Jeg har stor international erfaring, da jeg har arbejdet internationalt siden jeg var 24 år.

Kontaktinformationer

©2023 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?