Tom Weidner / BoardPartner

Tom Weidner

Jeg er uddannet Civilingeniør, HD og har i mere end 25 år arbejdet med innovation og forandringsledelse i små og mellemstore produktionsvirksomheder bl.a. som teknologidirektør, udviklingsdirektør og CEO.

Den røde tråd i mit virke har altid været at bygge op og forandre – at løse komplekse problemstillinger og få ting til at fungere. De senere år har jeg gennem mit konsulentfirma Innovation Management og min ansættelse som Investment Manager i investeringsselskabet Spring Nordic arbejdet rigtigt meget med strategiudvikling og kapitalfremskaffelse.  Jeg har i den sammenhæng været med til at gennemføre en af de første danske noteringer på NASDAQ i Stockholm.

Jeg har en betydelig bestyrelseserfaring især i virksomheder under forandring eller opbygning og kan her indgå både i bestyrelsen og som en aktiv ressource for en måske presset direktion.

Kontaktinformationer

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

©2022 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?