Testimonials

Anders Andersen, Kundedirektør, Vækstfonden

“I Vækstfonden lægger vi vægt på, at de virksomheder vi låner penge, både i form af iværksætterlån og vækstlån, har det bedst tænkelige team af dygtige ledere – både i administrationen og i bestyrelseslokalet. Det gør vi jo for at sikre, at virksomhederne er rustet til at implementere de vækstplaner, vi så gerne vil støtte. Derfor stiller vi også i stigende grad krav om, at dygtige eksterne bestyrelsesfolk knyttes til virksomhederne. På den måde får vi vished for, at ejerne i deres travle hverdag har adgang til de kompetencer, der skal til, for at virksomhedernes forretningsplaner lykkes. Har ejerne ikke selv adgang til de rigtige eksterne kompetencer, har vi mulighed for at henvise til bl.a. BoardPartner, fordi vi ved, at BoardPartner leverer dygtige og erfarne bestyrelsesmedlemmer, der alle har årelang erfaring både som topledere og som bestyrelsesmedlemmer.”

Jonas Markou, CEO, DK Holding Gruppen ApS

“Sammen med en investor har jeg som direktør købt hele DK Holding Gruppen. Selskabet er 100 % ejer af kosmetolog- og frisørskolerne Beauty and Style (International Training Academy) og af distributøren af førende hudplejeprodukter og professionelt klinikudstyr, TNBC. For at få rejst den nødvendige kapital og komme gennem den komplekse proces søgte jeg sparring hos BoardPartner. Vi fik alt på plads, og i dag kommer to af bestyrelsesmedlemmerne fra BoardPartner og er med til at udvikle selskaberne videre. Den sparring og rådgivning jeg via BoardPartner fik adgang til i en meget lang proces, var en stor hjælp. Vi oplever en klar efterspørgsel, der giver et fremragende grundlag for nye brands, markeder og fortsat vækst.”

Sten F. Mortensen, Ejer og direktør, Profilmetal A/S

“Efter en række år med en uændret bestyrelse, har jeg fået sat et nyt hold. Alle i øvrigt fra BoardPartner. Det har sat gang i væksten. Med en ny strategi har vi fået styrket salgsorganisationen i Danmark. Vi er i gang med at indtage det norske marked, og markedsføringen og webshoppen er blevet meget mere enkel og målrettet. Desuden er relationen til banken er igen blevet positiv, og andre finansieringskilder ser også velvilligt på min virksomhed.”

©2022 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?