Poul Bøtker / BoardPartner

Poul Bøtker

Med adskillige års erfaring som ejerleder, direktør, bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i en række internationalt orienterede virksomheder, har Poul stor erfaring i virksomhedsdrift samt strategi og forretningsudvikling.

Poul har succesfuldt gennemført strategiforløb og efterfølgende eksekveringer i flere virksomheder indenfor forskellige brancher, herunder også turn-around forløb. Han har desuden praktisk erfaring med exits samt M&A forløb, herunder værdioptimering, forhandlingsforløb, due diligence og hvad der i øvrigt følger heraf.

Poul har erfaring med arbejdet på strategisk såvel som på operationelt niveau, og har stor international erfaring. Han har blandt andet etableret og drevet virksomheder i Kina og Hong Kong.

Ud over sit engagement i professionelt bestyrelsesarbejde er Poul desuden en del af mentorkorpset for virksomheder tilknyttet INCUBA samt Venture City Horsens.

Poul beskæftiger sig i dag udelukkende med bestyrelsesarbejde samt rådgivningsopgaver hovedsageligt indenfor strategi, virksomhedsudvikling, optimering og digitalisering.

Kontaktinformationer

©2022 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?