Knud Foldschack / BoardPartner

Knud Foldschack

Jeg har gennem mine ansættelser og bestyrelsesposter i diverse BtB virksomheder indenfor meget forskellige brancher fået opbygget stor international erfaring med virksomhedsledelse, forretningsudvikling og strategi-implementering. Virksomhederne har været kapitalfondsejet, privat ejet og børsnoterede – og jeg har i flere tilfælde været involveret i køb/salg af virksomheder, generationsskifter og børsnoteringer.

Mine bestyrelsesposter er i både danske og udenlandske virksomheder. Min tilgang til bestyrelsesarbejdet er at få skabt en god, fakta-baseret forståelse for virksomhedens egentlige strategiske udfordringer og for hvilke forandringer, der skal til for at få optimeret situationen for virksomheden.

I krydsfeltet mellem ejernes mål, markedets behov, ledelsens og organisationens kompetencer kan det være svært indefra at få konkretiseret og implementeret den strategi, som kan positionere virksomheden optimalt.  Det kan en bestyrelse med en god grundlæggende forståelse for virksomheden og dens omverden være en væsentlig spiller i.

Kontaktinformationer

©2022 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?