Jóhannus Egholm Hansen / BoardPartner

Jóhannus Egholm Hansen

Johannus har en lang dansk og international karriere bag sig, både som virksomhedsleder og som bestyrelsesmedlem indenfor bl.a. rådgivnings-, IT- (hardware, software, consultancy og ”SaaS”), tele-, bank-, produktions-, international handels og projekt-, og lufthavnsvirksomhed.

Med udgangspunkt i hans internationale, kommercielle og advokatmæssige baggrund fokuserer Johannus på virksomhedens strategi i dens forskellige faser fra opstart til vækst, konsolidering og salg, og ved eventuelle restruktureringer, herunder etablering, skalering ved organisk vækst og opkøb, internationalisering, governance strukturer og processer, m.v.

Johannus engagerer sig stærkt i de virksomheder han arbejder for, gør aktivt brug af sit netværk, og fungerer som en solid og erfaren støtte og sparringspartner for ejeren og den daglige ledelse.

Som person er Johannus uformel, engageret, løsningsorienteret, humoristisk og har let ved at opbygge relationer både internt og eksternt.

Specialer: M&A, international handel og projektvirksomhed, projektudvikling, finansiering, børsnoterede virksomheder, restruktureringer, problemløsning, tvistløsning, og jura

Kontaktinformationer

©2023 Boardpartner

Log in with your credentials

Forgot your details?